Моцарела - кращий м'який вершковий сир від ТМ «Молочний Дар»
Сьогодні ніхто не обмежений у виборі молочних товарів, в тому числі і сирів. Багато хто віддає перевагу твердим і плавленим, але не менше популярні в наш час м'які сири. Їх можна використовувати як окрему страву до чаю, з вином і фруктами, горіхами, травами, або як інгредієнт багатьох вишуканих страв.
М'який вершковий сир – що це за продукт
Сири даної категорії виробляє торгова марка «Молочний Дар». Вони характеризуються вершковою або сирною консистенцією і відмінними поживними властивостями. У м'яких сирів «Молочний Дар» ( «Адигейський», «Моцарелла», «Бринза») чудові смакові якості. Наш ропний м'який сир виготовляють з натурального пастеризованого молока з додаванням вершків, бактерій, ферментів. Препарат не піддається вторинній термічній обробці, а також не проходить процедуру пресування. У його складі безліч незамінних амінокислот, білка, мікро- і макроелементів, в тому числі і кальцію. У той же час відсоток вуглеводів в натуральному м'якому сирі 40% ТМ «Молочний Дар» не більше 1, холестерину він також практично не містить.
У продукту багато переваг перед іншими сирами:
- його вживання підвищує стресостійкість;
- кальцій і фосфор сприяють зміцненню кісток, волосся і нігтів;
- сир позитивно впливає на роботу травної системи, підвищує апетит, нормалізує обмін речовин, покращує зір.
Термін та умови зберігання | 30 діб за температури від 0°С до 6°С |
Паковання | вакуумна |