Ви коли-небудь пробували змішувати каву з кавою, але в різному стані?
Геніальна ідея від тих, хто любить поекспериментувати на тему рецептів екстравагантного частування - кава з кавовим льодом.Для того щоб приготувати напій в будь-який час дня, необхідно кави приготувати заздалегідь. Для цього один стакан міцного заварного кави потрібно процідити, остудити і заморозити в формах для льоду.
Далі нам знадобляться:
- 1 ст. ложки свіжого міцної кави;
- 2 ст. ложки згущеного молока;
- 2 ст. ложки кремового лікеру, по типу Бейліс або вершкового.
Кроки приготування:
- Приготований заварний кави ретельно перемішати зі згущеним молоком і лікером. Напій повинен бути не сильно гарячим, щоб молоко не згорнулося, і не дуже холодним, щоб згущене молоко повністю розчинилася.
- Далі напій повинен трохи настоятися, потім його краще процідити, щоб позбутися від кавовій гущі.
- Стакан заповнити кавовим льодом. Влити зверху кавову суміш і подаємо. Фортеця кави і кількість інгредієнтів можна регулювати залежно від уподобань.
Вишуканий смак кави зі згущеним молоком об'єднає за приємною бесідою, підніме настрій, налаштує на позитив і відновить сили.