Пошук

 

Лаваш з сиром, зеленню і помідорами на грилі- це швидке блюдо для пікніка. Якщо до вас несподівано повинні прийти гості, а пригостити вам їх нічим і потрібно щось швидко приготувати, то на його приготування піде не більше 15-20 хвилин. Таке блюдо можна швидко приготувати на сковороді гриль, в духовці або ж бутербродниці, однак на мангалі воно виходить найбільш ароматним і смачним.

 
Складові:
 
 
 
Кроки приготування:
  1. Дрібно нарізаємо 1 великий пучок кропу і натираємо на крупній тертці обидва види сиру: сир «Сулугуні» і плавлений сир «Дружба»,
  2. Змішуємо натертий сир «Сулугуні» і плавлений сир з попередньо нарізаним кропом в одній великій мисці,
  3. Невеликими пластинками ріжемо помідори, (помідори потрібно порізати в самому кінці, щоб їх сік не витік завчасно),
  4. Сирну суміш з кропом ділимо на 5 рівних частин і одну п'яту розкладаємо її на кожному лаваші з одного краю, потім зверху накладаємо п'яту частину помідорів (помідори також попередньо ділимо на 5 частин),
  5. Загортаємо начинку в лаваші. Намазуємо їх зверху рослинним маслом, щоб вони придбали красиву хрустку скоринку, після обсмажування,
  6. Все лаваші кладемо на решітку і поміщаємо на мангал на 10-12 ти хвилин. Кілька разів перевертаємо грати, щоб лаваші зарум'янилися з усіх боків,
  7. Готові лаваші нарізаємо по порціях і подаємо на стіл.
Їсти їх теплими краще в теплому вигляді, смачного!