Пошук

Продукт сирний "Моцарела" м’який 45% жиру

Продукт сирний "Моцарела" м’який  45% жиру
Термін та умови зберігання
30 діб за температури від 0°С до 6°С

М'який сирний продукт «Моцарела»

Якщо ви шукаєте сир для плавки, який буде мати хороший смак, тягучість і не розтікатися, зверніть увагу на нашу «Моцарелу». Цей продукт прекрасно підійде для приготування піци, запіканки або лазаньї.

Виробництво ропного сирного продукту

У закладці такої Моцарели використовуються:

  • молоко тваринного походження;
  • чисті культури бактеріальних заквасок;
  • сіль;
  • сичужний фермент;
  • замінник молочного жиру.
Сирний продукт виходить шляхом варіння і вистоювання під пресом, має однорідну щільну структуру. Після дозрівання упаковується за допомогою вакууматора шайбами ​​по 350 грам.
 
Також асортимент м'яких сирів ТМ «Молочний Дар» включає в себе Адигейський, Чеддер, Халумі, Бринзу і Сулугуні.

Користь сичужного сирного продукту

Завдяки високому вмісту кальцію і невеликій калорійності, «Моцарелу» можна вживати щодня в кількості 50-100 г. Вона сприятливо впливає на кісткову і нервову систему, легко перетравлюється.
 
Купити сирний продукт з доставкою по Україні можна по телефону або поштою, зазначених на сайті https://moldar.com.ua.
Термін та умови зберігання 30 діб за температури від 0°С до 6°С
Паковання вакуумна