Термін та умови зберігання
30 діб за температури від 0°С до 6°С
М'який сирний продукт «Моцарела»
Якщо ви шукаєте сир для плавки, який буде мати хороший смак, тягучість і не розтікатися, зверніть увагу на нашу «Моцарелу». Цей продукт прекрасно підійде для приготування піци, запіканки або лазаньї.
Виробництво ропного сирного продукту
У закладці такої Моцарели використовуються:
-
молоко тваринного походження;
-
чисті культури бактеріальних заквасок;
-
сіль;
-
сичужний фермент;
-
замінник молочного жиру.
Сирний продукт виходить шляхом варіння і вистоювання під пресом, має однорідну щільну структуру. Після дозрівання упаковується за допомогою вакууматора шайбами по 350 грам.
Також асортимент м'яких сирів ТМ «Молочний Дар» включає в себе Адигейський, Чеддер, Халумі, Бринзу і Сулугуні.
Користь сичужного сирного продукту
Завдяки високому вмісту кальцію і невеликій калорійності, «Моцарелу» можна вживати щодня в кількості 50-100 г. Вона сприятливо впливає на кісткову і нервову систему, легко перетравлюється.
Купити сирний продукт з доставкою по Україні можна по телефону або поштою, зазначених на сайті https://moldar.com.ua.
Термін та умови зберігання | 30 діб за температури від 0°С до 6°С |
Паковання | вакуумна |